Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η πομπή του... Πομπέο: «Αστακός» τα Χανιά για την επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ - Συνοδεία... 300 ατόμων

Η πομπή του… Πομπέο: «Αστακός» τα Χανιά για την επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ – Συνοδεία… 300 ατόμων

Περίπου στις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας έφτασε στα Χανιά ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, για την προγραμματισμένη και ιδιαίτερης σημασίας διήμερη παραμονή του που περιλαμβάνει επίσκεψη στη ναυτική και αεροπορική βάση της Σούδας

Περίπου στις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας έφτασε στα Χανιά ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, για την προγραμματισμένη και ιδιαίτερης σημασίας διήμερη παραμονή του που περιλαμβάνει επίσκεψη στη ναυτική και αεροπορική βάση της Σούδας.

Μια μεγάλη πομπή παρέλαβε τον Μάικ Πομπέο και τους ακόλουθούς του προκειμένου να μεταβούν στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου και θα φιλοξενηθεί.

Διαβάστε επίσης: Η θερμή υποδοχή από Κυριάκο και Μαρέβα Μητσοτάκη

Οι… 300 του Πομπέο

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι υψίστης ασφαλείας, έχοντας μετατρέψει την περιοχή σε «αστακό» όπως αναφέρουν και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr έχει δημιουργηθεί στις περιοχές όπου θα κινηθεί ο κ. Πομπέο, ένα άτρωτο δίκτυ ασφαλείας που περιλαμβάνει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αποκλείσει περιμετρικά τους δρόμους απ’ όπου θα περάσει ο Αμερικανός Υπ. Εξ καθώς και την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου θα φιλοξενηθεί και θα δειπνήσει.

Επίσης, ο κ. Πομπέο συνοδεύεται και από άτομα της προσωπικής του ασφάλειας (πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 300 άτομα) που έχουν κατέβει στα Χανιά εδώ και ημέρες, ενώ στα Χανιά βρίσκονται και μέλη της αντιτρομοκρατικής από Αθήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν γίνει εξονυχιστικοί έλεγχοι σε όλους τους περιοίκους στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν ελεγχθεί μέχρι και τα στοιχεία των οδηγών των σχολικών λεωφορείων που μεταφέρουν τα παιδιά της περιοχής ενώ στην περιοχή δεν μπορεί να πετάξει ούτε drone.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δρόμοι κατά την άφιξή του είχαν κυριολεκτικά «αδειάσει» καθώς λίγα λεπτά πριν αποκλείστηκε η διέλευση των οχημάτων, προκειμένου να περάσει η πομπή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024