Κοροναϊός: Εξομολόγηση σοκ από αρνητή – Ένιωθε ανίκητος απέναντι στον ιό και τώρα παλεύει στην εντατική
«Κόλλησα τον κοροναϊό στην Τενερίφη ενώ πίστευα ότι είμαι ανίκητος και δεν φορούσα μάσκα. Πλήρωσα το τίμημα. Δεν έχω υποκείμενα νοσήματα. Δεν θέλω κανείς να κάνει τα ίδια λάθη με μένα» λέει μεταξύ άλλων ο Γκρέιλι.
Πριν αρνούνταν εντελώς την ύπαρξη του κοροναϊού, τώρα οι ειδικοί του χορηγούν οξυγόνο για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία στην αναπνοή που του προκάλεσε ο ιός άλλαξε γνώμη.
Ο λόγος για τον 29χρονο Βρετανό Κρις Γκρέιλι, ο οποίος έπαθε και… έμαθε δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο.
«Κι εγώ νόμιζα ότι ο κοροναϊός ήταν μια ανοησία αλλά είναι πραγματικός» ακούγεται να λέει ο 29χρονος ενώ φοράει μάσκα οξυγόνου.
Ο Γκρέιλι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Χάρντφορντσαϊρ και όπως λέει «ένιωθε ανίκητος» απέναντι στον ιό.
Πλέον όπως αναφέρει δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει ενώ προειδοποιεί άλλους νεαρούς να μην κάνουν τα ίδια λάθη με τον ίδιο.
«Κόλλησα τον κοροναϊό στην Τενερίφη ενώ πίστευα ότι είμαι ανίκητος και δεν φορούσα μάσκα. Πλήρωσα το τίμημα. Δεν έχω υποκείμενα νοσήματα. Δεν θέλω κανείς να κάνει τα ίδια λάθη με μένα» λέει μεταξύ άλλων ο Γκρέιλι.
«Τώρα είμαι στην εντατική και περιμένω τη θεραπεία χωρίς να γνωρίζω αν θα τα καταφέρω. Οπότε θέλω να λάβετε σοβαρά υπόψη το μήνυμα αυτό γιατί θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε. Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί» προσθέτει ο 29χρονος στο βίντεο που καταγράφηκε την Παρασκευή.
«Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν μπορώ να ανασάνω. Είμαι σαν ζόμπι. Παίρνω τέσσερα διαφορετικά φάρμακα, είμαι συνεχώς στο οξυγόνο και έχω περισσότερες τρύπες από ένα τζάνκι. Όλα αυτά είναι πραγματικά» καταλήγει ο 29χρονος.
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα
- Αττική: Στου Παπάγου το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Χάρτης με την κατανομή ανά περιοχή
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442