Το πρόβλημα στους προσαγωγούς, που ταλαιπωρεί τον Λούκας Βιγιαφάνιες από τη θητεία του στη Μονάρκας, αναμένεται να τον κρατήσει εκτός άλλες 2-3 εβδομάδες
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μονάρκας, για να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.
Ωστόσο, μέχρι και σήμερα ο αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστεί, διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Ο «Βίγια» έχει πρόβλημα στον προσαγωγό από τη θητεία του στη Μονάρκας, κι όπως όλα δείχνουν αυτό αναμένεται να τον κρατήσει εκτός άλλες 2-3 εβδομάδες.
Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού θα χάσει τα ματς με ΑΕΛ και Άρη που ακολουθούν, ενώ μετά υπάρχει η διακοπή δύο εβδομάδων λόγω του Nations League.
Αν όλα πάνε καλά, ο 29χρονος άσος θα επιστρέψει για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.