Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πήρε μέρος στις περισσότερες ασκήσεις στην προπόνηση της Δευτέρας, αλλά αυτό δεν είναι πρόκριμα για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα. Διότι το προπονητικό πρόγραμμα μετά από αναμετρήσεις, ακόμα και φιλικές είναι πιο χαλαρό.
Σε μεγάλο βαθμό, ο Ντάνι Πογιάτος θα μάθει εάν θα υπολογίζει τον Βιγιαφάνιες την Τετάρτη. Οι ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν με περισσότερη ένταση, οπότε αν ο Αργεντινός ανταποκριθεί χωρίς ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με την ΑΕΛ.
Σίγουρα, ο Βιγιαφάνιες δεν θα παίξει βασικός, αφού απουσιάζει σχεδόν ένα μήνα. Ωστόσο, η παρουσία του έστω για 30 λεπτά είναι σημαντική, αφού ο «Βίγια» είναι ένας από τους κομβικούς παίκτες του Παναθηναϊκού.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.