Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Αθηναίων: Επιχείρηση καθαριότητας - απολύμανσης στα Κάτω Πατήσια

Δήμος Αθηναίων: Επιχείρηση καθαριότητας – απολύμανσης στα Κάτω Πατήσια

Συνεχίζονται οι κυριακάτικες επιχειρήσεις καθαριότητας και απολύμανσης των γειτονιών της Αθήνας από τον Δήμο Αθηναίων. Σήμερα, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ξεκίνησαν στις 7 το πρωί σε γειτονίες στα Κάτω Πατήσια Έπλυναν, καθάρισαν και απολύμαναν σχολαστικά δρόμους, πεζοδρόμια και άλλα πολυσύχναστα σημεία της πυκνοκατοικημένης περιοχής που τις καθημερινές δεν είναι δυνατόν να γίνουν […]

Συνεχίζονται οι κυριακάτικες επιχειρήσεις καθαριότητας και απολύμανσης των γειτονιών της Αθήνας από τον Δήμο Αθηναίων.

Σήμερα, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ξεκίνησαν στις 7 το πρωί σε γειτονίες στα Κάτω Πατήσια Έπλυναν, καθάρισαν και απολύμαναν σχολαστικά δρόμους, πεζοδρόμια και άλλα πολυσύχναστα σημεία της πυκνοκατοικημένης περιοχής που τις καθημερινές δεν είναι δυνατόν να γίνουν τόσο μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις λόγω επιβαρυμένης κυκλοφορίας.

Στη σημερινή μεγάλη επιχείρηση συμμετείχαν εργαζόμενοι του τμήματος οδοκαθαρισμού χρησιμοποιώντας περίπου 20 μηχανήματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης (μεγάλα και μικρά πλυστικά, σάρωθρα, υδροφόρες).

Οι καθημερινές, μαζικές πλύσεις και απολυμάνσεις έχουν εντατικοποιηθεί ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η πόλη καθαρίζεται με όλο και πιο τακτικούς και υψηλής έντασης ρυθμούς, ενώ παράλληλα οι απολυμάνσεις γίνονται πολύτιμο όπλο απέναντι στην πανδημία του κοροναϊού.

Η σημερινή επιχείρηση ολοκληρώνεται το μεσημέρι, ενώ την επόμενη Κυριακή η συγκεκριμένη δράση έχει σχεδιαστεί να γίνει στα Θυμαράκια στην 4η Δημοτική Κοινότητα.

«Οι Κυριακές της καθαριότητας, μαζί με τις καθημερινές επιχειρήσεις σε όλη την πόλη, αλλάζουν όχι μόνο την εικόνα της Αθήνας αλλά και τα δεδομένα της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά. Αυτός είναι ο στόχος μας και γι αυτό δεν θα σταματήσουμε να βρισκόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας, κάθε μέρα, στους δρόμους, τις πλατείες και τους δημόσιους χώρους» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σήμερα, 25 άνθρωποι της ομάδας καθαριότητας με 20 πλυστικά και απολυμαντικά μηχανήματα, σάρωσαν 17 δρόμους, πεζοδρόμια…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis στιςΚυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024