Γαλλία: Εξακολουθεί να «τρομοκρατεί» ο αριθμός των κρουσμάτων κοροναϊού
Το τελευταίο 24ωρο πέθαναν από την ασθένεια άλλοι 39 άνθρωποι
Η Γαλλία κατέγραψε πάνω από 14.000 νέα κρούσματα της Covid-19 μέσα στο τελευταίο 24ωρο, αριθμός ελαφρά μειωμένος σε σύγκριση με τις μολύνσεις που εντοπίζονταν τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο το ποσοστό εκείνων που διαγιγνώσκονται θετικοί στον νέο κοροναϊό συνεχίζει να αυξάνεται, σύμφωνα με τα δεδομένα που έδωσε απόψε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας.
Τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 14.412, μειωμένα σε σύγκριση με τα περίπου 16.000 που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Το ποσοστό των θετικών τεστ όμως αυξήθηκε στο 7,2%.
Το τελευταίο 24ωρο πέθαναν από την ασθένεια άλλοι 39 άνθρωποι.
Ξεπερνούν τις 500.000 τα κρούσματα
Με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας ανέρχεται σε 527.446 και οι νεκροί φτάνουν τους 31.700.
Την Παρασκευή οι αρχές προειδοποίησαν ότι η επιδημία στη Γαλλία είναι σε «ανοδική φάση» θεωρώντας ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι ο ιός «κυκλοφορεί ολοένα και περισσότερο» μεταξύ ηλικιωμένων ανθρώπων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ηθικά Ευδήμια του Αριστοτέλη: Ο Α’ τόμος αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να επιβραδύνει τη γήρανση
- Ενίσχυση δυνάμεων στο νησί, ζητάει ο Δήμαρχος Πάρου
- «Χόρεψε ανάρμοστα μπροστά μου, ακύρωσε το νυφικό της συζύγου μου, την τελευταία στιγμή» – Μπρούκλιν Μπέκαμ Vs Βικτόρια Μπέκαμ
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»


