Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : Η κυβέρνηση που επιλέγει να κατηγορεί τους πολίτες έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα

ΣΥΡΙΖΑ : Η κυβέρνηση που επιλέγει να κατηγορεί τους πολίτες έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα

Δριμεία επίθεση εξαπολύει στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, για την αντιμετώπιση την πανδημίας. «Η μόνη λύση που τους έχει απομείνει είναι να κουνάνε το χέρι στην κοινωνία», τονίζει, για να προσθέσει ότι «μία κυβέρνηση που επιλέγει να κατηγορεί τους πολίτες έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα».

Δριμεία επίθεση εξαπολύει στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, για την πολιτική αντιμετώπισης την πανδημίας.

Κρίνοντας τα τελευταία μέτρα που αποφασίστηκαν για την Αττική, λέει χαρακτηριστικά ότι «όταν αποφεύγεις το πραγματικό πρόβλημα και επιλέγεις να κλείνεις τα περίπτερα μετά τις 12 δεν είσαι μόνο αστείος αλλά και επικίνδυνος».

«Η μόνη λύση που τους έχει απομείνει είναι να κουνάνε το χέρι στην κοινωνία, τονίζει για να προσθέσει ότι «μία κυβέρνηση που επιλέγει να κατηγορεί τους πολίτες έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα».

Η ανάρτηση

Στην σκληρή ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook μέσω της οποίας επιτίθεται στην κυβέρνηση για την διαχείριση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Επέλεξαν να μην επιτάξουν τις ιδιωτικές ΜΕΘ. Επέλεξαν να μην ενισχύσουν το ΕΣΥ. Επέλεξαν να ανοίξουν τα σχολεία με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα και σχεδόν 20.000 λιγότερους εκπαιδευτικούς. Επέλεξαν να αφήνουν τους πολίτες να στοιβάζονται καθημερινά στα ΜΜΜ.»

» Όταν αποφεύγεις το πραγματικό πρόβλημα και επιλέγεις να κλείνεις τα περίπτερα μετά τις 12 δεν είσαι μόνο αστείος αλλά και επικίνδυνος. Η μόνη λύση που τους έχει απομείνει είναι να κουνάνε το χέρι στην κοινωνία. Συκοφαντούν τους μαθητές, τη νεολαία, τους εργαζόμενους στον πολιτισμό».

Καταλήγοντας αναφέρει ότι «μία κυβέρνηση που επιλέγει να κατηγορεί τους πολίτες έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Πολύ γρήγορα θα φανεί ότι η κοινωνία δεν έχει ανάγκη αυτή την κυβέρνηση».

Επέλεξαν να μην επιτάξουν τις ιδιωτικές ΜΕΘ.
Επέλεξαν να μην ενισχύσουν το ΕΣΥ.
Επέλεξαν να ανοίξουν τα σχολεία με…

Posted by Νάσος Ηλιόπουλος on Saturday, 26 September 2020

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024