Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμπανάκι στην Ευρώπη για την πανδημία του κοροναϊού - Αντιδράσεις για την επάρκεια των μέτρων

Καμπανάκι στην Ευρώπη για την πανδημία του κοροναϊού – Αντιδράσεις για την επάρκεια των μέτρων

Στην Ιταλία χιλιάδες μαθητές κατέβηκαν στους δρόμους, ενώ στην Ισπανία ο υπουργός Υγείας προειδοποίησε ότι η χώρα θα βρεθεί σε σοβαρό κίνδυνο αν δεν ληφθούν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.

Στην Ιταλία χιλιάδες μαθητές κατέβηκαν στους δρόμους, ενώ στην Ισπανία ο υπουργός Υγείας προειδοποίησε ότι η χώρα θα βρεθεί σε σοβαρό κίνδυνο αν δεν ληφθούν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.

Αντιδράσεις μαθητών στην Ιταλία

Κρατώντας χάρτινα φέρετρα οι μαθητές των δημόσιων σχολείων στην Ιταλία γέμισαν τους δρόμους στη Ρώμη, στο Μιλάνο και στη Γένοβα.

Καταγγέλλουν ότι παραμένει πολύ υψηλό το ποσοστό της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και αναβάλλεται συνεχώς η παράδοση των μονοθέσιων θρανίων.

Σοβαρός κίνδυνος χωρίς αυστηρότερα μέτρα

Το τελευταίο καμπανάκι κινδύνου έκρουσε ο υπουργός υγείας της Ισπανίας προειδοποιώντας πως διατρέχουν «σοβαρό κίνδυνο», χωρίς τη λήψη αυστηρότερων μέτρων.

«Πρέπει να δούμε σοβαρά τα στοιχεία της Μαδρίτης.Όταν λέω ότι η υγεία των πολιτών είναι σε κίνδυνο δεν το λέω ρητορικά. Το λέω επειδή ισχύει. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν επιδημιολογικό φορτίο τις τελευταίες 14 ημέρες, πίεση στα νοσοκομεία, αύξηση θανάτων και κρουσμάτων. Πρέπει να δράσουμε με αποφασιστικότητα. Με δυο λόγια πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο της πανδημίας στη Μαδρίτη» ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Σαλβαδόρ Ίλα.

Και στην Βρετανία αντιδρούν οι αρνητές του ιού

Την ίδια στιγμή στη Βρετανία έκπληξη προκαλεί έρευνα που αναφέρει ότι το 80% των πολιτών δεν συμμορφώνεται με την «καραντίνα».

Πιστοί στο ραντεβού του Σαββάτου οι αρνητές του κοροναϊού συγκεντρώθηκαν και σήμερα στην αγγλική πρωτεύουσα με πρωταγωνιστή και πάλι τον αδελφό του Τζέρεμι Κόρμπιν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024