Ο Λουίς Σουάρες αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας.
Το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο έμπειρος φορ ήταν αρκετά συγκινητικό, με τον ίδιον να αποχαιρετά τους «Μπλαουγκράνα» με δάκρυα στα μάτια.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ισπανικού συλλόγου ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν με τη σειρά τους το διεθνή επιθετικό.
Ένας από αυτούς ήταν και ο πολύ καλός του φίλος Λιονέλ Μέσι.
Ο αργεντινός αστέρας έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και τα καρφιά του για τον Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κατάλαβα ότι φεύγεις τώρα που μπήκα στ’ αποδυτήρια και αισθάνθηκα την απουσία. Όσο κι αν προσπαθούσα τις προηγούμενες μέρες να το κατανοήσω. Θα είναι δύσκολο να περνούν οι μέρες χωρίς την παρέα που κάναμε εντός κι εκτός γηπέδου.
Με όλες αυτές τις στιγμές, τα φαγητά μας, τα χαλαρά μάτε… Θα είναι περίεργο όταν θα σε δω με άλλη φανέλα και θα πρέπει να σε αντιμετωπίσω. Έφυγες ως ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα με σημαντικές διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Δεν έπρεπε να σε διώξουν όπως το έκαναν. Όμως, η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτα σε αυτό το κλαμπ… Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα, σε αγαπώ, θα τα πούμε σύντομα φίλε».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.