Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, επικρατώντας της Σεβίλλης (2-1) στην παράταση.
Αν και η ομάδα του Χανς Φλικ βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει και αυτήν την κούπα μετά το Champions League.
Ο γερμανός τεχνικός μετά τη λήξη του παιχνιδιού τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ υποστήριξε ότι η Μπάγερν κατέκτησε δίκαιο το τρόπαιο.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ακόμη πλήρως στον επιθυμητό ρυθμό, παρά τη μεγάλη νίκη μας (8-0) επί της Σάλκε στο πρωτάθλημα. Μας πήρε 15 λεπτά για να μπούμε στο παιχνίδι. Για εμένα ήταν φανταστικό να βλέπω την ομάδα να πηγαίνει με το δικό της τρόπο, χωρίς να αλλάζει νοοτροπία. Αυτή η νοοτροπία της ομάδας, ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήταν συγκλονιστική. Απέναντι σε μια πολύ ισχυρή αντίπαλο και οι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη. Ο Μαρτίνεθ σημείωσε το αποφασιστικό γκολ. Την Τετάρτη υπήρχαν φήμες γι’ αυτόν και την υποτιθέμενη επιστροφή του στην Μπιλμπάο, αλλά απόψε σημείωσε το νικητήριο γκολ. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές λέει τέτοιες ιστορίες».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ