Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χάζεψε» η Ευρώπη με Ελ Αραμπί και ο Θρύλος ξανά κοντά στ' αστέρια

«Χάζεψε» η Ευρώπη με Ελ Αραμπί και ο Θρύλος ξανά κοντά στ’ αστέρια

Ο Ελ Αραμπί είχε ανάγκη αυτό το γκολ και είναι μεγάλη υπόθεση ότι κατάφερε να το πετύχει και σ’ ένα τόσο πολύ σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός έκανε χθες στο Καραϊσκάκη το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας της Ομόνοιας με 2-0.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να «σφραγίσουν» σε λίγες μέρες το «εισιτήριο» που οδηγεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πρέπει εδώ να σταθεί κάποιος στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και το εκπληκτικής ομορφιάς γκολ που σημείωσε ο Μαροκινός σέντερ φορ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ήταν ένα γκολ με το οποίο «χάζεψε» η Ευρώπη, καθώς ο διεθνής στράικερ του Ολυμπιακού έκανε επίδειξη ικανοτήτων με μια εντυπωσιακή ντρίπλα κι ένα άπιαστο σουτ.

Ο τρόπος που ξεμαρκαρίστηκε ο Ελ Αραμπί και η άμεση εκτέλεση του έμπειρου στράικερ, δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό για την ομάδα του λιμανιού.

Ήταν ένα από τα ωραιότερα γκολ των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στο πόσο σημαντικό είναι αυτό το γκολ για την ομάδα του Πειραιά.

Πρώτα απ’ όλα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση που οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Λευκωσία με «αέρα» δύο τερμάτων. Και το γκολ αυτό ήταν «χρυσάφι» για τους πειραιώτες. Άλλο το 1-0 κι άλλο το 2-0.

Επίσης είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον ίδιο τον παίκτη του Ολυμπιακού, ότι κατάφερε να βρει δίχτυα. Η αλήθεια είναι πως ο Ελ Αραμπί δεν είχε ρέντα στα προηγούμενα ματς.

Για να είμαστε ακριβείς, είχε γκίνια, δεν τον πήγαινε η μπάλα. Ο μεγάλος σκόρερ όμως, γιατί τέτοιος είναι ο Ελ Αραμπί, θα βρει τον τρόπο να σκοράρει και να σπάσει την γκίνια.

Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, αντιθέτως παλεύει ακόμα περισσότερο για να βρει δίχτυα και αυτό έκανε χθες βράδυ ο Μαροκινός.

Ο Ελ Αραμπί είχε ανάγκη αυτό το γκολ και είναι μεγάλη υπόθεση ότι κατάφερε να το πετύχει και σ’ ένα τόσο πολύ σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του.

Ο Αφρικανός στράικερ έχει πλέον άλλον αέρα ενόψει της συνέχειας κι αυτό είναι φυσικά ένα μεγάλο κέρδος για τον Μαρτίνς, καθώς όλοι γνωρίζουν τον κομβικό ρόλο του Ελ Αραμπί στο παιχνίδι των πειραιωτών.

Θα πρέπει βέβαια εδώ να σταθούμε και στην πολύ σημαντική συμβολή του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην επικράτηση των ερυθρόλευκων επί της Ομόνοιας.

Ο νεαρός εξτρέμ πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και βοήθησε πολύ την επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού. Ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι ερυθρόλευκοι και παράλληλα πήρε πάνω του πολλές προσπάθειες από τα δεξιά.

Είναι παίκτης που με την ταχύτητα και την «εκρηκτικότητα» που έχει δίνει φρεσκάδα στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού των πειραιωτών και ο Μαρτίνς δείχνει ότι ποντάρει πολλά πάνω του.

Τον έχει άλλωστε δικαιώσει τόσες φορές. Όπως έκανε και χθες βράδυ από την στιγμή που πάτησε στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024