Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Με φόρα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι Ερυθρόλευκοι

Ήταν βασικό θέμα συζήτησης από το βράδυ της Παρασκευής και τη μεταμόρφωση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Θα επηρέαζε αυτή η εικόνα τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει… Ομόνοιας; Θα αφήσει στο συρτάρι το 4-3-3 ο Πορτογάλος επενδύοντας σε ένα σχήμα σαφώς πιο επιθετικό;

Ο κύβος ερρίφθη. Και ο Μαρτίνς έδειξε πως η εικόνα της ομάδας του είναι ο οδηγός των επιλογών του. Ο 50άχρονος τεχνικός πριν από λίγο έκανε γνωστή την 11άδα της ομάδας του.

Διάταξη 4-4-2 με Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας στην ευθεία της άμυνας. Με Καμαρά και Μπουχαλάκη στη μεσαία γραμμή. Με τον Μασούρα στην αριστερή πλευρά και τον Βαλμπουενά να ξεκινά από δεξιά τις δημιουργίες του. Και βέβαια με τον Κώστα Φορτούνη συνοδοιπόρο του Αχμέντ Χασάν στην επίθεση. Η δεκάδα που έκανε το 0-0 με τον Αστέρα 2-0 σε λιγότερο από είκοσι λεπτά.

Και όσο για τον άσο; Η επιστροφή του Ζοσέ στις προπονήσεις της ομάδας, ήταν η δεύτερη μεγάλη συζήτηση. Θα επέλεγε ο Μαρτίνς τον συμπατριώτη του ή θα συνέχιζε με τον νεαρό Κωνσταντίνο Τζολάκη που τα πήγε περίφημα και στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος;

Όσοι πόνταραν στον Ζοσέ Σα δικαιώθηκαν. Ο βασικός πορτιέρο του Ολυμπιακού επιστρέφει στη θέση του 53 βράδια μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του που δεν του έδωσε το δικαίωμα παρουσίας στο Γουλβερχάμπτον. Ο Τζολάκης θα μείνει στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ξεκινά με 4-4-2.

Με εννέα παίκτες του περσινού κορμού σε μια υπόθεση που σαφώς και έχει τη σημασία της για το ομοιογενές του σχήματος.

Και με τους Ραφίνια και Χολέμπας μοναδικούς νεοφερμένους. Δύο πολύ έμπειρους μπακ με υψηλές παραστάσεις που πρόλαβαν να είναι συνεπείς σε αυτό το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς.

Θυμίζουμε ότι και πέρσι ο Ολυμπιακός στα προκριματικά ξεκίνησε με μόλις δύο «νέους» το ταξίδι του. Με τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Φυσικά πέρσι η ομάδα είχε μια κανονική προετοιμασία. Ένα κανονικό καλοκαίρι. Η φετινή ιστορία είναι διαφορετική. Ο Μαρτίνς όμως κοιτάζοντας την πρώτη εντεκάδα του σαφώς και βρίσκει μεγάλες ομοιότητες.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024