Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος, Ευρυδίκη Βαλαβάνητο περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με την καλή της φίλη Γωγώ Φαρμάκη, δεν χάνει ευκαιρία να κάνει ταξίδια και να επιδίδεται σε extreme sports.
Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, Survivor, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές και έχοντας πια μπει για τα καλά σε φθινοπωρινή διάθεση, αποφάσισε να κάνει hiking στον Όλυμπο.
Μάλιστα, μετά από 7,5 ώρες ανάβαση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η παρέα της κατάφεραν να φτάσουν στα 2.648 μέτρα.
Φυσικά, δεν έλειψαν οι απαραίτητες φωτογραφίες στο Instagram, με τη θέα από τον Όλυμπο να κόβει κυριολεκτικά την ανάσα…
Ως γνήσια λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη φθινοπωρινή απόδρασή της.
«Το βουνό των Θεών, στην κορυφή του Ολύμπου, 7,5 ώρες ανάβαση με ένα σακίδιο στην πλάτη 15 κιλών, με μία ομάδα, που ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλον, για να φτάσουμε στον στόχο μας. Και τα καταφέραμε να φτάσουμε στα 2.648 μέτρα! Εμπειρία ζωής! » έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά σε μία από τις λεζάντες των φωτογραφιών που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας