Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Επεισόδια και διαπληκτισμοί μεταξύ πολιτών για τη χρήση μάσκας

Κοροναϊός : Επεισόδια και διαπληκτισμοί μεταξύ πολιτών για τη χρήση μάσκας

Τη στιγμή που η αύξηση κρουσμάτων φέρνει νέα μέτρα στην Αττική και το mini lockdown βρίσκεται στο τραπέζι, μια μερίδα του κόσμου συνεχίζει να μη χρησιμοποιεί μάσκα, κάτι που πολλές φορές προκαλεί αντιπαραθέσεις

Τη στιγμή που η αύξηση κρουσμάτων φέρνει νέα μέτρα στην Αττική και το mini lockdown βρίσκεται στο τραπέζι, μια μερίδα του κόσμου συνεχίζει να μη χρησιμοποιεί μάσκα, κάτι που πολλές φορές προκαλεί αντιπαραθέσεις.

Ειδικότερα, στη γραμμή 218 γραμμή Δάφνη Βύρωνας Πειραιάς, ένας νεαρός επιβάτης δεν φορούσε μάσκα, κάτι που ήταν αφορμή για να ξεσπάσει καβγάς.

Έτσι, ένας ηλικιωμένος σε έξαλλη κατάσταση αρχίσε να τον χτυπά.

Το κεφάλι του νεαρού μάτωσε. Οι επιβάτες μέσα στο λεωφορείο άρχιζαν να φωνάζουν.

Πλέον, οι διαπληκτισμοί μεταξύ των επιβατών μέσα στα λεωφορεία  έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και οι εντάσεις δεν λείπουν.

Η χρήση μάσκας εξελίσσεται σε καθημερινό φαινόμενο αντιπαραθέσεων …. ‘Άλλωστε τα ακραία φαινόμενα δεν εντοπίζονται μόνο στα ΜΜΜ….

Εχθές καταδικάστηκε σε 9 μήνες  για διέγερση σε απείθεια κατά του νόμου που επιβάλλει την χρήση μάσκας ο παππάς ο οποίος στον αγιασμό νηπιαγωγείου στο Ρέθυμνο κινήθηκε εναντίον γονέων και δασκάλων για χρήση μάσκας.

Σε 14 μήνες με 3ετή αναστολή και υπό τον όρο να καταβάλει 400 ευρώ για τις ανάγκες του σχολείου καταδικάστηκε και ο πατέρας στα Χανιά ο οποίος επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό όταν είπε στο παιδί του πως δεν μπορεί να εισέλθει στο σχολείο χωρίς μάσκα….

Τα περιστατικά και οι εντάσεις ειδικά για την χρήση μάσκας φαίνεται πως εντοπίζονται παντού με τους αρνητές να δημιουργούν πολύ συχνά προβλήματα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024