Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν: Θα δώσουμε χώρο στη διπλωματία - Να βγουν κερδισμένες όλες οι πλευρές

Ερντογάν: Θα δώσουμε χώρο στη διπλωματία – Να βγουν κερδισμένες όλες οι πλευρές

«Με το όραμα αυτό, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε κάθε σταγόνα των υδάτων μας και κάθε σπιθαμή της γης μας μέχρι τέλους» ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Χώρο στη διπλωματία είναι αποφασισμένος να δώσει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο θέμα της Ανατολικής Μεσογείου, με σκοπό την επίλυση των θεμάτων ώστε να αποκομίσουν κέρδη όλες οι πλευρές.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα με στόχο την επανέναρξη του διαλόγου για την Ανατολική Μεσόγειο.

«Στο Αξαζιό (την πρόσφατη Σύνοδο των MED7 στην Κορσική), στείλαμε ένα καθαρό μήνυμα προς την Τουρκία: ας ανοίξουμε και πάλι έναν υπεύθυνο διάλογο, καλόπιστα και χωρίς αφέλεια», αναφέρει ο Μακρόν στην ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι «το ίδιο μήνυμα εστάλη και από το Ευρωκοινοβούλιο. Φαίνεται να έχει εισακουστεί. Ας προχωρήσουμε», έγραψε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Από την πλευρά του, ο Τούρκος Πρόεδρος υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να δώσει σημασία στις «αλλεπάλληλες προκλήσεις», και πρόσθεσε ότι τον λόγο έχει τώρα η διπλωματία.

Όπως έγραψε, η Τουρκία σκοπεύει να δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή ευκαιρία στη διπλωματία, με σκοπό την επίλυση των θεμάτων μέσω του διαλόγου κατά τρόπον ώστε να αποκομίσουν κέρδη όλες οι πλευρές.

«Με το όραμα αυτό, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε κάθε σταγόνα των υδάτων μας και κάθε σπιθαμή της γης μας μέχρι τέλους» ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024