Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Superleague : Αυλαία στη 2η αγωνιστική με ματς σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

Superleague : Αυλαία στη 2η αγωνιστική με ματς σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

Η αγωνιστική ανοίγει με δύο αναμετρήσεις σήμερα Παρασκευή (18/9). Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο (19:00) και ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη με τον Αστέρα Τρίπολης (20:30).

«Κουτσουρεμένες» οι πρώτες αγωνιστικές της Super League. Στην πρεμιέρα δεν έγινε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη το Σάββατο (12/9). Το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναβλήθηκε επειδή οι δύο ομάδες έχουν ζητήσει περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν καλύτερα. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

Όσον αφορά τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αυτή θα γίνει με δύο ματς λιγότερα. Διότι έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ. Η αυλαία θα ανοίξει σήμερα Παρασκευή (18/9) με δύο αγώνες.

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά ματς, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα στις 19:00. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έρχεται με φόρα μετά τη σπουδαία του πρόκριση επί της Μπενφίκα στο Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στα play offs του Champions League και το μυαλό απόψε θα είναι σίγουρα στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης (22/9, 22:00) με την Κράσνονταρ στη Ρωσία. Στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 1-0 την ΑΕΛ. Ο Ατρόμητος από την άλλη πλευρά ηττήθηκε 2-0 από τον Βόλο στο Περιστέρι.

Στο έτερο ματς της βραδιάς, ο Ολυμπιακός θα κάνει πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα στις 20:30. Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης (20:30), με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων εντός συνόρων.

Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έμαθε αντίπαλο στα play offs του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια (23 και 29 Σεπτεμβρίου στις 22:00 οι δύο αναμετρήσεις). Η πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να κατεβάσει απόψε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι η εξής:

Τζολάκης, Ραφίνια, Σισέ, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Με τους Εμβιλά, Σεμέδο και Φορτούνη πάντως, να διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε ιδανική πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό με την εντός έδρας νίκη με 1-0 και θέλει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας. Προφανώς και το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024