Αυγενάκης: «Αδιανόητη κι επικίνδυνη η απόφαση της ΕΠΟ»
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε τον εκνευρισμό του για την απόσυρση από την ΕΠΟ της ελληνικής υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023.
Η απόσυρση από την ΕΠΟ της ελληνικής υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023, παρά το γεγονός ότι ήταν το απόλυτο φαβορί, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Mε ανάρτησή του στο Twitter ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε τον εκνευρισμό του κάνοντας λόγο για αδιανόητη κι επικίνδυνη απόφαση της Ομοσπονδίας.
Η ανάρτηση:
«Η διοργάνωση ενός ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού τελικού στη χώρα μας (θα έπρεπε να) είναι εθνική υπόθεση για όλους! Η σημερινή απόφαση της ΕΠΟ, να αποσυρθεί παντελώς η ελληνική υποψηφιότητα, παρότι το Παγκρήτιο ήταν φαβορί για το χρίσμα από την UEFA, είναι αδιανόητη. Κι επικίνδυνη…» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Αυγενάκης.
Η διοργάνωση ενός ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού τελικού στη χώρα μας (θα έπρεπε να) είναι εθνική υπόθεση για όλους! Η σημερινή απόφαση της ΕΠΟ, να αποσυρθεί παντελώς η ελληνική υποψηφιότητα, παρότι το Παγκρήτιο ήταν φαβορί για το χρίσμα από την UEFA, είναι αδιανόητη. Κι επικίνδυνη…
LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Ολυμπιακός θα πάει με τον κόσμο του στην Μάλτα, ώστε να διεκδικήσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια στα Final-4 του Champions League στο πόλο ανδρών και γυναικών.