Αυγενάκης: «Αδιανόητη κι επικίνδυνη η απόφαση της ΕΠΟ»
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε τον εκνευρισμό του για την απόσυρση από την ΕΠΟ της ελληνικής υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023.
Η απόσυρση από την ΕΠΟ της ελληνικής υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023, παρά το γεγονός ότι ήταν το απόλυτο φαβορί, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Mε ανάρτησή του στο Twitter ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε τον εκνευρισμό του κάνοντας λόγο για αδιανόητη κι επικίνδυνη απόφαση της Ομοσπονδίας.
Η ανάρτηση:
«Η διοργάνωση ενός ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού τελικού στη χώρα μας (θα έπρεπε να) είναι εθνική υπόθεση για όλους! Η σημερινή απόφαση της ΕΠΟ, να αποσυρθεί παντελώς η ελληνική υποψηφιότητα, παρότι το Παγκρήτιο ήταν φαβορί για το χρίσμα από την UEFA, είναι αδιανόητη. Κι επικίνδυνη…» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Αυγενάκης.
Η διοργάνωση ενός ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού τελικού στη χώρα μας (θα έπρεπε να) είναι εθνική υπόθεση για όλους! Η σημερινή απόφαση της ΕΠΟ, να αποσυρθεί παντελώς η ελληνική υποψηφιότητα, παρότι το Παγκρήτιο ήταν φαβορί για το χρίσμα από την UEFA, είναι αδιανόητη. Κι επικίνδυνη…
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.