Μια περίπτωση παλαιού γνώριμου του ελληνικού ποδοσφαίρου φέρεται να εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ.
Ο Γεβγέν Σάκχοφ, που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει προταθεί στην «Ένωση», και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, ενώ είναι εφικτή για την Ένωση.
Ο Σάκχοφ πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Λέτσε, αγωνιζόμενος στη Serie A, ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της και υποβιβάστηκε.
Ο υποβιβασμός της Λέτσε είναι ο λόγος που θέλει να αποχωρήσει από την Ιταλία, αφού δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.
Γι’ αυτό και ψάχνει τρόπο να απεγκλωβιστεί από την ιταλική ομάδα.
Σύμφωνα με όσα έχει μεταφέρει η πλευρά του παίκτη στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ο Σάκχοφ έχει τον τρόπο να πάρει την ελευθέρας του, κάτι που, αν συμβεί, τότε αναμένεται να απασχολήσει σοβαρά την Ένωση για μια θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.