Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Κλείνει στη Μίντλεσμπρο ο Άκπομ

ΠΑΟΚ : Κλείνει στη Μίντλεσμπρο ο Άκπομ

Ο ΠΑΟΚ αποδέχτηκε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον Τσούμπα Άκπομ από τη Μίντλεσμπρο και πλέον είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του άγγλου επιθετικού

Ο Τσούμπα Άκπομ, όπως όλα δείχνουν, αγωνίστηκε τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με την Μπενφίκα, όπου ο Δικέφαλος του Βορρά πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση με 2-1.

Ο άγγλος επιθετικός λοιπόν θα αποτελέσει παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς, καθώς πωλήθηκε στη Μίντλεσμπρο για 3 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Η συμφωνία είχε ολοκληρωθεί πριν από το ματς με τους Αετούς της Λισαβόνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον ΠΑΟΚ να σέβεται και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Συνολικά, ο Δικέφαλος του Βορρά θα βάλει στα ταμεία του περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, ενώ ο Άκπομ αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αγγλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του άγγλου φορ, αφού πλέον ο Αμπέλ Φερέιρα έχει μόνο τον Σφιντέρσκι ως καθαρόαιμο επιθετικό.

Όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι του Δικεφάλου «τρέχουν» την περίπτωση απόκτησης στράικερ που θα είναι διαθέσιμος ακόμη και για τα ματς με την Κράσνονταρ για τα πλέι-οφ του Champions League.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024