Ιστορική βραδιά για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να αποκλείει την Μπενφίκα. Οι «ασπρόμαυροι» με αυτογκόλ του Βερτόνγκεν και τέρμα του Ζίβκοβιτς, νίκησαν 2-1 τους «Αετούς» της Λισαβόνας και προκρίθηκαν στα playoffs του Champions League.
Μετά και από αυτή την πρόκριση, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον… προθάλαμο των χρυσοφόρων ομίλων του Champions League. Στα playoffs του θεσμού, το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα θα τεθεί αντιμέτωπο με την Κράσνονταρ, του πρώην «πράσινου», Μάρκους Μπεργκ.
Το πρώτο ματς των «ασπρόμαυρων» με την ρωσική ομάδα, είναι προγραμματισμένο για τις 22 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και θα γίνει στο γήπεδο της Κράσνονταρ.
Η ρεβάνς των δυο ομάδων στην Τούμπα δεν έχει οριστεί ακόμα, με το παιχνίδι να διεξάγεται στις 29 ή στις 30 Σεπτεμβρίου.
Μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της ιστορίας της βιώνει η Ρεάλ Μαδρίτης, με άγριους τσακωμούς, πισώπλατα «μαχαιρώματα», ατελείωτη γκρίνια και την «ανυπόφορη αποτυχία» μιας άτιτλης διετίας.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου ιδιωτικού προπονητικού κέντρου μπάσκετ σε έκταση 8.000 τ.μ. στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Θα είναι έτοιμο το προσεχές Φθινόπωρο.
Αγαπητός Διακογιάνης και Νίκος Ζήσης αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Euroleague, Τσους Μπουένο στο πλαίσιο της Final-4 της Αθήνας.