Θετική μητέρα μαθητή σε υπό κατάληψη λύκειο – Τι δηλώνει στο MEGA
Η κυρία Ευαγγελία μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό που αναστάτωσε σχολείο στην Πάτρα.
Η κυρία Ευαγγελία μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό που αναστάτωσε σχολείο στην Πάτρα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται κατάληψη στο 2ο Λύκειο Πατρών όπου οι μαθητές αιτούνται μικρότερο αριθμό ατόμων στις τάξεις, αλλά και επιπλέον μέτρα προστασίας, καθώς μια μητέρα παιδιού που είχε επισκεφτεί το σχολείο εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό.
Η ίδια μίλησε στο LIVE NEWS τονίζοντας ότι «όταν πήγε στο σχολείο δεν ήταν θετική».
Σημείωσε μάλιστα ότι δεν είχε συμπτώματα και πήγε να κάνει το τεστ γιατί ήταν υποχρεωμένη από την υπηρεσία της, επιστρέφοντας από την άδεια.
«Δεν το ήξερα ότι είμαι θετική και πήγα στο σχολείο να διασπείρω τον κορωνοϊό. Το τεστ το κάνουμε και καθόμαστε για εργασία, δεν είμαι τόσο ανεύθυνη».
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Φρίντριχ Μερτς: «Είναι στον πυρήνα του DNA μας να σταθούμε στο πλευρό του Ισραήλ»
- Γιατί η πολυτέλεια χάνει τη δυναμική της – Τι φέρνει το 2026

