Θετική μητέρα μαθητή σε υπό κατάληψη λύκειο – Τι δηλώνει στο MEGA
Η κυρία Ευαγγελία μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό που αναστάτωσε σχολείο στην Πάτρα.
Η κυρία Ευαγγελία μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό που αναστάτωσε σχολείο στην Πάτρα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται κατάληψη στο 2ο Λύκειο Πατρών όπου οι μαθητές αιτούνται μικρότερο αριθμό ατόμων στις τάξεις, αλλά και επιπλέον μέτρα προστασίας, καθώς μια μητέρα παιδιού που είχε επισκεφτεί το σχολείο εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό.
Η ίδια μίλησε στο LIVE NEWS τονίζοντας ότι «όταν πήγε στο σχολείο δεν ήταν θετική».
Σημείωσε μάλιστα ότι δεν είχε συμπτώματα και πήγε να κάνει το τεστ γιατί ήταν υποχρεωμένη από την υπηρεσία της, επιστρέφοντας από την άδεια.
«Δεν το ήξερα ότι είμαι θετική και πήγα στο σχολείο να διασπείρω τον κορωνοϊό. Το τεστ το κάνουμε και καθόμαστε για εργασία, δεν είμαι τόσο ανεύθυνη».
- Αιτωλοακαρνανία: Άγρια δολοφονία 50χρονου προέδρου κοινότητας με καραμπίνα
- Mercosur: Υπογράφεται σήμερα η ιστορική συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την ΕΕ
- Παναθηναϊκός: Η… εξαφάνιση του Φαρίντ από τον Αταμάν (vids)
- Πατρινό Καρναβάλι: Σήμερα η επίσημη έναρξη του – Όλες οι εκδηλώσεις
- «Ό,τι δώσαμε δώσαμε», λέει ο Μητσοτάκης εν όψει της συνάντησης με αγρότες – Τι είπε για τις δηλώσεις Ανεστίδη
- Λάρισα: «Καμπάνα» σε γιατρό για υπόθεση ιατρικής αμέλειας που οδήγησε σε θάνατο