Οι Ντένβερ Νάγκετς επέστρεψαν από την… κόλαση του 3-1 και θα τα δώσουν όλα στο Game 7 με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.
Η μεγάλη επιστροφή έγινε για την ομάδα του Ντένβερ, με τον Νίκολα Γιόκιτς να θεωρεί πως η πίεση γέρνει πλέον προς την αρμάδα του Ντοκ Ρίβερς.
«Δεν έχουμε πίεση. Όλη η πίεση είναι σε αυτούς. Εμείς απλώς περνάμε καλά. Πρέπει απλώς η ενέργεια που θα βγάλουμε να είναι σε υψηλό επίπεδο και να περάσουμε καλά.
Μόλις βγάλαμε μερικές καλές άμυνες, η μπάλα κυκλοφορεί καλύτερα στην επίθεση, έχουμε άλλη ενέργεια. Όταν τρέχουμε στην επίθεση, είμαστε καλή ομάδα».
Σε ερώτηση για το τι φταίει και οι Νάγκετς παίζουν καλύτερα όταν είναι στα… σχοινιά, δήλωσε:
«Δεν ξέρω γιατί παίζουμε καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο. Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Εννοώ ότι η προσπάθεια που κάναμε ήταν σπουδαία. Ήμασταν κάτω με 16 πόντους, με 19 πόντους. Φαίνεται ότι είμαστε καλοί σε αυτό. Η αλλαγή που κάναμε στην 3η περίοδο ήταν τρομερή. Όλη η ομάδα έπαιξε σπουδαία και ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι για εμάς».
Ο «Μπαρτζωκισμός» ζει, βασιλεύει και οδηγεί τον μπασκετικό Ολυμπιακό εκ του ασφαλούς. Και όλα όσα ζούσαν στο μυαλό του προπονητή του, τώρα είναι στην... μπασκετική εξουσία.