Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απολύθηκε ο εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες στο Καρά Τεπέ

Απολύθηκε ο εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες στο Καρά Τεπέ

«Εδώ είμαι στο πεδίο βολής που στήνουν τις σκηνές… ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους» έγραφε στην ανάρτησή του.

Με απόφαση του υποστρατήγου διοικητή του Στρατιωτικού Σχηματισμού απολύθηκε από το Τάγμα Εθνοφυλακής στο οποίο ανήκε, «ως μη δυνάμενος να επιστρέψει στην Εθνοφυλακή», εθνοφύλακας από την Καλλονή της Λέσβου.

Ο συγκεκριμένος πολίτης προκάλεσε σάλο με δημόσια ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εικονιζόταν ένοπλος σε παλιότερη άσκηση βολής, στο πεδίο βολής που μετατράπηκε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αναφέροντας: «εδώ είμαι στο πεδίο βολής που στήνουν τις σκηνές… ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους».

Η απόλυσή του έγινε σύμφωνα με άρθρο στον κανονισμό εθνοφυλακής για λόγους απείθειας ή ασφάλειας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος εθνοφύλακας παρέδωσε, από χθες το απόγευμα, το όπλο του, ενώ από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή ζητήθηκε και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024