Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χένες: «Ο Τιάγκο έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Χένες: «Ο Τιάγκο έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Την αποκάλυψη πως ο Τιάγκο έχει συμφωνήσει με μία εκ των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Τιάγκο Αλκαντάρα. Ο Ισπανός μέσος πραγματοποίησε την ίσως καλύτερη αγωνιστική περίοδο της καριέρας του, κατακτώντας με την Μπάγερν το τρεμπλ.

Ο 29χρονος ήταν κοντά στην ανανέωση με τους Βαυαρούς, ωστόσο άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Λίβερπουλ να φαντάζει αυτήν την περίοδο ο πιθανότερος προορισμός.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, προέβη σε μία αποκάλυψη, ξεκαθαρίζοντας κατά κάποιον τρόπο την υπόθεση του Ισπανού «μάγου».

«Του κάναμε μια πολύ καλή πρόταση ανανέωσης αλλά άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή. Νομίζω πως έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… ή και τις δύο!», ανέφερε ο Χένες, πριν πετάξει και τη «σπόντα» του για τις δύο αγγλικές ομάδες.

«Καμία από τις δύο δεν έχει έρθει να μας μιλήσει ή να μας κάνει κάποια πρόταση. Περιμένουν να φτάσουμε στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών και να κάνουν μια φθηνή πρόταση. Η Μπάγερν πρέπει να αποφασίσει εάν θα παίξει το παιχνίδι τους ή αν θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024