Μόσιαλος: «Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν αναμένεται μεγαλύτερη του 70%»
Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας εξηγεί τι συμβαίνει με τα εμβόλια που ετοιμάζονται και τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτά στη μάχη κατά της πανδημίας
«Είναι πιθανό να έχουμε εμβόλιο στους επόμενους μήνες, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητά του, τη διάρκεια της ανοσίας που προκαλεί και το ποσοστό του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί» λέει ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στο «Βήμα» και αναλύει τι ακριβώς συμβαίνει με τα εμβόλια, γιατί διεκόπη η πρόσληψη εθελοντών στο εμβόλιο της Οξφόρδης, καθώς και πότε μπορούμε να ελπίζουμε για ένα αποτελεσματικό εμβόλιο που θα «χτίσει» το τείχος ανοσίας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.