Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σχολεία : Ολοκληρώθηκε η διανομή των μασκών στους δήμους - Τηλεδιάσκεψη Θεοδωρικάκου με Παπαστεργίου

Σχολεία : Ολοκληρώθηκε η διανομή των μασκών στους δήμους – Τηλεδιάσκεψη Θεοδωρικάκου με Παπαστεργίου

Όπως ενημέρωσε τον υπουργό Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Παπαστεργίου εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η διανομή τους στα σχολεία, ώστε όλοι οι μαθητές της χώρας να παραλάβουν τουλάχιστον μία μάσκα αύριο το πρωί, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς μασκών στους δήμους όλης της χώρας από το υπουργείο Εσωτερικών. Όπως ενημέρωσε τον υπουργό Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Παπαστεργίου εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η διανομή τους στα σχολεία, ώστε όλοι οι μαθητές της χώρας να παραλάβουν τουλάχιστον μία μάσκα αύριο το πρωί, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η διανομή και των υπολοίπων μασκών σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό.

Ο κ. Θεοδωρικάκος συνεχάρη τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια με την οποία υλοποίησε, ύστερα από τη χρηματοδότηση του υπουργείου Εσωτερικών με 6,2 εκατ. ευρώ, την απόφαση της κυβέρνησης για διανομή δωρεάν μασκών στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς.

«Υλοποιήσαμε με επιτυχία μια έκτακτη αποστολή κοινωνικής ευθύνης και δημόσιας υγείας», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος στον κ. Παπαστεργίου. Και πρόσθεσε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μας. Η συνεργασία μας είναι ένα ακόμη θετικό παράδειγμα της στενής και δημιουργικής συνεργασίας της πολιτείας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024