Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιάνιτς : «Πάτησε» Βαρκελώνη και ξεκινάει δουλειά

Πιάνιτς : «Πάτησε» Βαρκελώνη και ξεκινάει δουλειά

Ο Μιραλέμ Πιάνιτς προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και ετοιμάζεται να ενταχθεί στην προετοιμασία των «μπλαουγκράνα»

Κάτοικος Βαρκελώνης είναι εδώ και λίγες ώρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Μιραλέμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος μέσος καθυστέρησε το ταξίδι του στην Ισπανία, καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό πριν από λίγες εβδομάδες.

Αφού «ξεμπέρδεψε» ο Πιάνιτς πήρε την πρώτη πτήση για Βαρκελώνη και αναμένεται να ενταχθεί το συντομότερο δυνατόν στις προπονήσεις της νέας του ομάδας, αφού πρώτα περάσει από τα απαραίτητα τεστ κορωνοϊού.

Ο 30χρονος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως «Καταλανός». «Είναι πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, πολύ χαρούμενος. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ και αγωνίζομαι για αυτόν τον σύλλογο. Δεν βλέπω την ώρα να δω τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσουμε τη χρονιά. Ελπίζω πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και ελπίζω πως οι οπαδοί μας θα μπορούν σύντομα να είναι στο γήπεδο και να παίζουμε με την παρουσία τους στο «Καμπ Νόου». Είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρό τους», υποστήριξε ο νέος παίκτης της ισπανικής ομάδας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024