Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά της ΕΠΟ: Καταγγελίες για παράνομες προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας και… Μπέους

Ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά της ΕΠΟ: Καταγγελίες για παράνομες προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας και… Μπέους

Για ακόμη μία φορά η ΕΠΟ συνεχίζει τις πρακτικές των μεθοδεύσεων και της υποταγής στα συμφέροντα, δίνοντας προσκλήσεις κόντρα στο υγειονομικό πρωτόκολλο και σε όσα έχουν συμφωνηθεί με την ΕΛΑΣ

Για ακόμη μία φορά η ΕΠΟ κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει ότι δεν έχει καμία διάθεση να διεξάγει έναν τελικό της προκοπής. Αυτή τη φορά, όπως καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωσή του, η Ομοσπονδία παραβιάζει βάναυσα το πρωτόκολλο υγείας, αλλά και όλα όσα έχουν συμφωνηθεί με την ΕΛΑΣ, βγάζοντας προσκλήσεις για τον τελικό σε ανθρώπου που δεν έχουν καμία δουλειά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά για παράνομες προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας, καλούνται να πάρουν άμεσα θέση τα αρμόδια υπουργεία, ενώ από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ σημειώνεται ότι «Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται και ο τελικός-Παρωδία της ΕΠΟ συνεχίζει να κακοφορμίζει με τις ενέργειες της Ομοσπονδίας.

Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα.

Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται.

Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024