Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : «Δένει» μέχρι το 2024 τον Τζόλη

ΠΑΟΚ : «Δένει» μέχρι το 2024 τον Τζόλη

ΠΑΟΚ και Χρήστος Τζόλης ήρθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με τον έλληνα εξτρέμ να παίρνει περισσότερα χρήματα και χωρίς να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης

Ο Χρήστος Τζόλης είναι χωρίς αμφιβολία το wonderkid του ΠΑΟΚ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το νεαρό εξτρέμ να κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Δικεφάλου του  Βορρά.

Γι’ αυτόν το λόγο και ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοπό να τον χάσει και θέλει να τον «δέσει» για πολλά χρόνια.

Οι δύο πλευρές, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία, προκειμένου ο νεαρός να ανανεώσει το συμβόλαιό του, και όπως όλα δείχνουν η επιθυμία τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Τζόλη γίνεται πράξη.

Οι Θεσσαλονικείς και ο Τζόλης θα συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον μέχρι το 2024, με πολύ μεγαλύτερες ετήσιες απολαβές από το υπάρχον συμβόλαιο, και το κυριότερο δε θα υπάρχει, όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Κούτσια, καμία ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ «έκρυψε» την προηγούμενη ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του και έφτανε τα 2 εκατ. ευρώ, και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί ο Δικέφαλος του Βορρά οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα γραφεία του συλλόγου για το παιδί-θαύμα της ομάδας.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024