Έντονη είναι η ανησυχία στον ΠΑΟΚ, με αφορμή το κρούσμα κοροναϊού που υπήρξε στην Εθνική, με τον Λημνιό. Στον δικέφαλο του Βορρά αποφάσισαν να βάλουν σε κατ’ οίκον περιορισμό τον Πασχαλάκη, αλλά και να υποβληθούν σε τεστ όλοι οι διεθνείς
Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ λόγω και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας.
Οι ποδοσφαιριστές σήμερα δούλεψαν πάνω στην τακτική, ενώ η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο, δρομικές κι ασκήσεις με λάστιχα, συνεχίστηκε με rondo, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια με συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη.
Σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης λόγω της συγκατοίκησής του με τον Δημήτρη Λημνιό, που διαγνώστηκε με κοροναϊό στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν αρνητικός στο τεστ που υποβλήθηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους θα εξεταστεί ξανά το πρωί της Τετάρτης (9/9).
Οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης , Ίνγκασον που επέστρεψαν από διεθνείς υποχρεώσεις έχοντας αρνητικό τεστ Covid 19 προπονήθηκαν ατομικά και θα υποβληθούν σε νέο τεστ – όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα βάσει πρωτοκόλλου τέλεσης αγώνων – την Τετάρτη (09.09).
Οι Μπαλογιάννης , Τσιγγάρας εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ που έκαναν μετά την επιστροφή τους από την Εθνική Ελπίδων, προπονήθηκαν ατομικά σε διαφορετική ώρα απο την υπόλοιπη ομάδα.Την Τετάρτη (9/9) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.
Ούτε διακοπή συμβολαίου, ούτε αποκλεισμός από αγώνες η ποινή της Ρεάλ σε Βαλβέρδε και Τσουαμενί για τον άγριο καυγά που είχαν. Έκαστος θα πληρώσει πρόστιμο ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ.
LIVE: Ζάλγκιρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ζάλγκιρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 5.
Μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της ιστορίας της βιώνει η Ρεάλ Μαδρίτης, με άγριους τσακωμούς, πισώπλατα «μαχαιρώματα», ατελείωτη γκρίνια και την «ανυπόφορη αποτυχία» μιας άτιτλης διετίας.