Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτσας: Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στη Μόρια

Πέτσας: Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στη Μόρια

Σε ανακοινώσεις για την κατάσταση στη Μόρια προχωρά η κυβέρνηση μετά τη νύχτα- κόλαση που σημειώθηκε στο ΚΥΤ του νησιού τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σε ανακοινώσεις για την κατάσταση στη Μόρια προχωρά η κυβέρνηση μετά τη νύχτα- κόλαση που σημειώθηκε στο ΚΥΤ του νησιού τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο νησί μεταβαίνει κυβερνητικίο κλιμάκιο με τους δύο υπουργούς κ. Μηταράκη και κ. Θεοδωρικάκο, ενώ μαζί τους θα είναι και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Σημειώνεται πως στη 1 το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός, Γιώργος Κουμουτσάκος, θα ενημερώσει τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σημειώνεται πως η έκτακτη διυπουργική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 9.30 το πρωί.

Στην έκτακτη σύσκεψη συμμετέχουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέοντας και ο Αρχηγός  ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου.

Πέτσας: Δεν ήταν τυχαία η φωτιά

Την άποψη πως η πυρκαγιά στη Μόρια δεν ξέσπασε τυχαία εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Υπήρξε ένα πολύ εκτεταμένο μέτωπο αντίδρασης από τους πρόσφυγες και μετανάστες όταν τους ζητήθηκε να μπουν σε καραντίνα. Θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα», πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκαν τα 35 κρούσματα κοροναϊού ανάμεσα στα περίπου 2.000 δείγματα από τη Μόρια, και τους ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα οι ίδιοι και οι στενές επαφές τους.

«Μετά τη σύσκεψη θα υπάρξουν ανακοινώσεις» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας πως θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέσβος και πως θα απαγορευτεί η απομάκρυνση από το νησί όσων διέμεναν στη Μόρια.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024