Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας: Να σταλούν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις σε Καλύβια και Ν. Μάκρη

Κουτσούμπας: Να σταλούν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις σε Καλύβια και Ν. Μάκρη

Τη διάθεση όλων των αναγκαίων μέσων πυρόσβεσης για τις φωτιές σε Νέα Μάκρη και Καλύβια ζήτησε ο γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας καλώντας την κυβέρνηση να μην δείξει ολιγωρία και επισημαίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον κίνδυνο τραγικών εξελίξεων. Τηλεφωνική επικοινωνία Παφίλη με τον υφυπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Λ. Οικονόμου.

Τη διάθεση όλων των αναγκαίων μέσων πυρόσβεσης για τις φωτιές σε Νέα Μάκρη και Καλύβια ζήτησε ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας καλώντας την κυβέρνηση να μην δείξει ολιγωρία και επισημαίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον κίνδυνο τραγικών εξελίξεων.

Να αποφύγουμε τραγικές εξελίξεις

Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης είχε προς αυτή την κατεύθυνση τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου.

«Αυτή τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η καταστροφική πυρκαγιά στη Ν. Μάκρη, στα Καλύβια και σε άλλες περιοχές της Αττικής, απαιτείται η κυβέρνηση να μη δείξει ολιγωρία, να στείλει όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, γιατί μπορεί να έχουμε τραγική κατάληξη, να έχουμε τραγικές εξελίξεις» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σοβαρή η κατάσταση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, σχετικά με την πυρκαγιά που μαίνεται στη Νέα Μάκρη.

Στην επικοινωνία τους, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο Θανάσης Παφίλης επεσήμανε τη σοβαρότητα της κατάστασης και ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024