Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Φωτιά στη Φέριζα: Το μήνυμα του 112 στους κατοίκους για εκκένωση οικισμών
Προειδοποίηση και εντολή να εκκενώσουν τους οικισμούς Άγιος Παντελεήμονας και Άρης Σαρωνίδας εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112.
Προειδοποίηση και εντολή να εκκενώσουν τους οικισμούς «Άγιος Παντελεήμονας» και «Άρης Σαρωνίδας» εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112.
Σε μήνυμα που εστάλη σε κατοίκους, η Γενική Γραμματεία τούς καλεί να εκκενώσουν ΤΩΡΑ τους παραπάνω οικισμούς για προληπτικούς λόγους και να κατευθυνθεί προς την παραλία Παλαιάς Φώκαιας.
Σημειώνεται πως στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι ενώ έφτασαν άμεσα στο σημείο της πυρκαγιάς 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα ενώ συνδράμουν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.
Μιλώντας στα MEGA Γεγονότα, ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου ανέφερε ότι έχουν καεί 2-3 σπίτια και ζήτησε από τον κόσμο να φύγει προς Ανάβυσσο.
Μάλιστα έχει δοθεί εντολή για εκκένωση του οικισμού κοντά στη θέση Φέριζα ενώ εκκενώθηκε και οικοτροφείο.
Η Πυροσβεστική λόγω της επικινδυνότητας της φωτιά η οποία φαίνεται πως απειλεί σπίτια, ενίσχυσε τις δυνάμεις της στην περιοχή.
Σημειώνεται, ότι τα τριάντα παιδιά από το οικοτροφείο μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο.
Παράλληλα, όπως τονίζει στον Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, έως τώρα δεν υπάρχει καμία αναφορά για καμένα σπίτια στον οικισμό Φέριζα, όπου έχει φτάσει η φωτιά.
Επίσης, η αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου