Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπαευσταθίου στο in.gr: Κανένας τραυματίας από τη φωτιά στη Μόρια

Παπαευσταθίου στο in.gr: Κανένας τραυματίας από τη φωτιά στη Μόρια

Σε μέγιστη ετοιμότητα βρίσκονται οι μόναδες του ΕΚΑΒ καθώς και το νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τη φωτιά που ξέσπασε στη Μόρια. Τι δήλωσε στο in.gr ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου.

Σε μέγιστη ετοιμότητα βρίσκονται οι μόναδες του ΕΚΑΒ αλλά και το νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τη φωτιά που ξέσπασε στη μόρια τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο in.gr ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, δεν σημειώθηκε καμία κλήση στο ΕΚΑΒ για τραυματία πρόσφυγα αλλά ούτε κάποιος από το ΚΥΤ της Μοριας επισκέφτηκε το νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τη φωτιά.

Επιχειρησιακό σχέδιο

Σε ό,τι αφορά το επιχειρησιακό σχέδιο για την νοσοκομειακή περίθαλψη στο νησί, αύριο στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη προκειμένου να στηθεί ένα επιχειρησιακό σχέδιο σχετικά με την λειτουργία του νοσοκομείου Μυτιλήνης καθώς η Λέσβος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 4 μήνες και παραμένει μια εν δυνάμει υγιειονομική βόμβα μετά τον εντοπισμό 35 κρουσμάτων σε 1.900 τεστ.

Τέλος, ο κ . Παπαευσταθίου τόνισε πως το ΕΚΑΒ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ ώστε να συνδράμει και αυτό με κινητό κλιμάκιο όπου χρειαστεί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024