Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο περηφάνια για την Μαρία Σάκκαρη

Μόνο περηφάνια για την Μαρία Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια τα έδωσε όλα απέναντι στην σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς, έστειλε το ματς σε τρίτο σετ, αλλά στο τέλος λύγισε και αποκλείστηκε (6-3, 6-7, 6-3).

Η Μαρία Σάκκαρη τα έδωσε όλα απέναντι στην σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς, έστειλε το ματς σε τρίτο σετ, αλλά στο τέλος λύγισε και αποκλείστηκε (6-3, 6-7, 6-3).

Η  Ελληνίδα τενίστρια έφτασε κοντά σε μια τεράστια νίκη απέναντι στην σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς, αλλά στο τέλος λύγισε από την Αμερικανίδα και ολοκλήρωσε στους «8» την περιπέτειά της στο φετινό US Open.

Η 25χρονη κοίταξε στα μάτια την Γουίλιαμς, έστειλε το ματς σε τρίτο σετ (6-3, 6-7. 6-3), αλλά στο τέλος λύγισε από τα βαριά χτυπήματα της Σερένα και αποκλείστηκε.

Η Μαρία προσπάθησε να κερδίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες την καλύτερη τενίστρια στον κόσμο τα τελευταία 15 χρόνια και μάλιστα προηγήθηκε με μπρέικ στο τρίτο και τελευταίο σετ, αλλά στη συνέχεια η Αμερικανίδα ανέβασε στροφές, έπιασε ρυθμό και έφτασε στο 6-3 και στο 2-1.

Η Σάκκαρη αποκλείστηκε με το κεφάλι ψηλά από τη φετινή διοργάνωση, με τη Σερένα Γουίλιαμς να προκρίνεται για 17η φορά σε 20 σεζόν στους «8» του US Open, όπου θα παίξει με την νικήτρια του παιχνιδιού της Κορνέ με την Πιράνκοβα.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά και στο 5ο γκέιμ είχε τρεις ευκαιρίες για μπρέικ, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Η Σερένα έκανε το 3-2 και στη συνέχεια έσπασε το σερβίς της Μαρίας, κάνοντας το 4-2.

Η Γουίλιαμς δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα στο σκορ και λίγο αργότερα με 6-3 έκανε το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο έγινε μεγάλη μάχη, με την Μαρία να σερβίρει εξαιρετικά και να κρατάει σχετικά εύκολα το σερβίς της.

Η Σάκκαρη μάλιστα είχε δύο σετ πόιντ στο σερβίς της Αμερικανίδας, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της. Το σετ πήγε στο τάι μπρέικ, όπου η Μαρία αποδείχθηκε ψυχραιμότερη, έβγαλε ωραίους πόντους και με 8-6 ισοφάρισε σε 1-1 το ματς.

Στο τρίτο η συμπατριώτισσά μας ξεκίνησε εντυπωσιακά και πέτυχε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ. Λίγο αργότερα μάλιστα έκανε το 2-0, αλλά η Σερένα ανέκαμψε και ισοφάρισε σε 2-2.

Το γρήγορο break back έδωσε αυτοπεποίθηση στην Αμερικανίδα, η οποία στη συνέχεια έσπασε για δεύτερη φορά το σερβίς της Μαρίας και προηγήθηκε με 5-3.

Οσο και αν προσπάθησε στο τελευταίο γκέιμ η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να πετύχει το μπρέικ που θα την κρατούσε στο ματς, με την Σερένα να κάνει το 6-3 και να παίρνει τη νίκη – πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024