Συνωστισμός στα ΜΜΜ για… τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού
Η μάχη για να βρεθεί μια θέση στο λεωφορείο, στο δρόμο προς την παραλία για μια από τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού ήταν μεγάλη
Η μάχη για να βρεθεί μια θέση στο λεωφορείο, στο δρόμο προς την παραλία για μια από τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού ήταν μεγάλη.
Είναι τόσο πολλοί, που πιάνουν ακόμη και τα καθίσματα με την απαγορευτική σήμανση. Άγνωστοι μεταξύ τους, στριμωγμένοι, ακουμπούν ο ένας τον άλλον σε όλη τη διαδρομή.
Χειρότερη η κατάσταση για τους όρθιους… σπρώχνονται για να βρουν το χώρο τους, πιάνονται πότε από τη μία λαβή, πότε από την άλλη για να κρατήσουν την ισορροπία τους, κάποιοι αγκαλιάζουν τους σιδερένιους στύλους των καθισμάτων.
Πολλές παρέες νεαρών χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς για μια από τις τελευταίες τους εξορμήσεις στις παραλίες. Με το μετρό, φτάνουν μέχρι τη στάση.
Από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με το λεωφορείο, συνεχίζουν μέχρι την αγαπημένη τους πλαζ. Μέσα στο όχημα. βρίσκονται κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον.
Φροντίζουν τουλάχιστον να φορούν σωστά τη μάσκα τους και έχουν μαζί τους αντισηπτικά για όταν κατέβουν από το λεωφορείο. Η βόλτα στη θάλασσα είναι πολύτιμη και προσπαθούν να μην την χάσουν τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν