Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος συνοριοφυλάκων: Ο Έβρος θα παραμείνει όρθιος απέναντι στις μεταναστευτικές ροές

Πρόεδρος συνοριοφυλάκων: Ο Έβρος θα παραμείνει όρθιος απέναντι στις μεταναστευτικές ροές

«Υπάρχει αρκετή πίεση στις υπηρεσίες μας αλλά δεν έχουμε σε καμία περίπτωση την εισβολή του Μάρτιου» είπε ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς

Το μήνυμα ότι «ο Έβρος έμεινε όρθιος τον Μάρτιο και θα παραμείνει όρθιος και σε αυτές τις ροές» στέλνει ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, πρόεδρος των συνοριοφυλάκων της περιοχής, με αφορμή την αύξηση της μεταναστευτικής ροής που παρατηρείται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην περιοχή.

«Υπάρχει αρκετή πίεση στις υπηρεσίες μας αλλά δεν έχουμε σε καμία περίπτωση την εισβολή του Μάρτιου» είπε ο κ. Γιαλαμάς μιλώντας στον ρ/σ Θέμα.

Όπως σημείωσε «περιμένουμε τον νέο φράχτη, τις θερμικές κάμερες και με τους νέους συνοριοφύλακες η φύλαξη των συνόρων θα γίνει καλύτερη».

«Μαζί με εμάς τους παλιούς που συμπληρώνουμε 22 στην πρώτη γραμμή της φύλαξης της χώρας, τα νέα παιδιά που τα βλέπουμε ορεξάτα να θέλουν να δουλέψουν νομίζω ότι τα πράγματα θα ειναι καλύτερα» συμπλήρωσε.

Τόνισε, ακόμα, ότι «το ηθικό των κατοίκων του Έβρου ήταν και είναι υψηλό. Μας έδωσαν τέτοια δύναμη τον Μάρτιο για να κρατήσουμε την εισβολή και τον πόλεμο της προπαγάνδας από την Τουρκία».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024