Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 6-3, 6-1 την Αμάντα Ανισίμοβα και πήρε την πρόκριση για τους «16» του US Open.
Μετά από τη λήξη του αγώνα, η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για την επιτυχία της αλλά και τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά από τη διοργάνωση.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που συνέβη χθες. Μπορούμε όλοι να αισθανθούμε αυτό που αισθάνεται και ο Στέφανος τώρα. Ελπίζω αυτή η νίκη να έφερε ξανά το χαμόγελο στους Έλληνες. Είμαι χαρούμενη και υπερήφανη με τον τρόπο που έπαιξα».
Σχετικά με το παιχνίδι της αλλά και με την επόμενη αντίπαλό της είπε: «Δεν έκανα πολλά αβίαστα λάθη. Αυτό είχα και στο μυαλό μου, να επιτρέψω πολλές μπάλες, να μην της επιτρέψω να κάνει winners, να μην της δώσω χρόνο. Το σερβίς μου ήταν καλό σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, μου έδωσε κάποιους εύκολους πόντους.
Θα παρακολουθήσω τον αγώνα από τη σουίτα που μου παραχώρησε το τουρνουά. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας ανεξάρτητα από το ποια θα κερδίσει. Ο αγώνας μου με τη Σερένα την προηγούμενη εβδομάδα μου δίνει μια ιδέα για το πώς αγωνίζεται. Με τη Σλόαν δεν έχω παίξει ξανά στο παρελθόν».
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι