Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα : Εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς ο Μπερτομέου

Μπαρτσελόνα : Εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς ο Μπερτομέου

Συνεχίζει να είναι ψηλά στην επικαιρότητα η Μπαρτσελόνα, με τον Ζοζέπ Μαρία Μπερτομέου να εμπλέκεται στο σκάνδαλο του Barçagate.

Δε λέει να… ησυχάσει η Μπαρτσελόνα! Μετά το μείζον θέμα που έχει δημιουργηθεί με την επιθυμία του Λιονέλ Μέσι για αποχώρηση από τον σύλλογο, ένα σκάνδαλο διαφθοράς έρχεται να προκαλέσει… σεισμό στις τάξεις της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Ζοζέπ Μαρία Μπερτομέου κατηγορείται για διαφθορά από την καταλανική αστυνομία (Mossos d’Esquadra), όσον αφορά το σκάνδαλο του Barçagate. Πρόκειται για την υπόθεση του περασμένου Φεβρουαρίου, με την αποκάλυψη να την κάνει η «El Mundo».

Το περίφημο Barçagate  είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους των Μπλαουγκράνα, καθώς είχε αποκαλυφθεί συνεργασία με μια εταιρεία, η οποία είχε ως στόχο να μειώνει την αξία των ποδοσφαιριστών της ομάδας (Λιονέλ Μέσι, Πικέ κλπ) μέσω των social media. Μάλιστα, στο… κάδρο έμπαιναν και αντίπαλοι του Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο, όπως οι Βίκτορ Φοντ, Τζουάν Λαπόρτα και Αγκουστί Μπενεντίκο.

Να σημειωθεί πως, το κόστος των υπηρεσιών ανήλθε κοντά στο 1.000.000 ευρώ. Πέρασε από την υπερτιμολόγηση και έχουν εντοπιστεί πλασματικές απολύσεις για να αποφευχθούν καταβολή αποζημιώσεων και άλλων υποχρεώσεων προς την ισπανική εφορία.

Με τον Δικαστή να καλείται πλέον να αποφασίσει αν ο πρόεδρος των Καταλανών πλούτισε από την διαφθορά.

Όπως φάινεται, ο Μπερτομέου βρίσκεται με την πλάτη στον… τοίχο και ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση των υπολοίπων στο καταλανικό στρατόπεδο.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024