Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜέΡΑ25: Ανεύθυνη και ανίκανη η κυβέρνηση να διαχειριστεί την ύφεση

ΜέΡΑ25: Ανεύθυνη και ανίκανη η κυβέρνηση να διαχειριστεί την ύφεση

Το ΜέΡΑ25 υποστηρίζει ότι «η ανακοίνωση του ποσοστού ύφεσης κατά το 2ο τρίμηνο που καταγράφηκε στο -17,1% του ΑΕΠ, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση είναι ανεύθυνη και ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση».

Επίθεση κατά της κυβέρνησης «γιατί δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να προστατεύσει και την οικονομία και τους πολίτες» εξαπέλυσε σήμερα το ΜέΡΑ25.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΜέΡΑ25 ήδη από τον Μάρτιο, «όταν η κυβέρνηση αιθεροβατούσε ότι δεν θα υπάρξει ύφεση ή θα είναι πολύ μικρή ακόμα και αν υπάρξει, επεσήμανε ότι η χώρα είχε εισέλθει σε υφεσιακή πορεία πολύ πριν από την εμφάνιση της πανδημίας και προειδοποιούσε ότι με την προσθήκη των επιπτώσεων της πανδημίας η ύφεση θα βαθύνει κι άλλο και θα καταγράψει διψήφιο ποσοστό το 2020».

Παράλληλα, προσθέτει, καλούσε την κυβέρνηση να αξιοποιήσει την καραντίνα, προετοιμαζόμενη και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψει την οικονομία και τους πολίτες.

Το ΜέΡΑ25 υποστηρίζει ότι «η ανακοίνωση του ποσοστού ύφεσης κατά το 2ο τρίμηνο που καταγράφηκε στο -17,1% του ΑΕΠ, (εμείς μετράμε με βάση τις τρέχουσες τιμές, δηλαδή τα ευρώ που (δεν) θα έχει ο κόσμος στην τσέπη του, όχι με βάση τα βολικά επικοινωνιακά μαγειρέματα) δυστυχώς επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του ΜέΡΑ25 και αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση είναι ανεύθυνη και ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση».

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024