Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακάρ : Νέο μήνυμα για την Ανατολική Μεσόγειο και την προστασία των Τουρκοκυπρίων

Ακάρ : Νέο μήνυμα για την Ανατολική Μεσόγειο και την προστασία των Τουρκοκυπρίων

Με νέο μήνυμα για την Ανατολική Μεσόγειο εγκαινίασε τη νέα χρονιά στην πολεμική αεροπορία ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

Με νέο μήνυμα για την Ανατολική Μεσόγειο εγκαινίασε χθες Τετάρτη τη νέα χρονιά στην πολεμική αεροπορία ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

Πέταξε με F-16

Πετώντας συμβολικά με μαχητικό F-16 πάνω από την αεροπορική βάση στο Εσκίσεχιρ, ο τούρκος υπουργός Αμυνας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της πολεμικής αεροπορίας, Χασάν Κιουτσούκακγιουζ, έστειλε το μήνυμα ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να προστατεύει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του έθνους και των Τουρκοκυπρίων, χωρίς να γίνει καμία υποχώρηση.

Το μήνυμα Ακάρ αναφέρει:

«Δεν τίθεται θέμα παραχώρησης της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας μας σε οποιονδήποτε, εκτός εάν η κυριαρχία μας στους ουρανούς και τους αιθέρες και η παρουσία μας εδώ δεν είναι διαθέσιμη. Είναι θέμα αγώνα.
»Μην ξεχνάτε τον ρόλο σας σε αυτόν τον αγώνα, προγραμματίστε και εκτελέστε το καθήκον σας αναλόγως.

»Πρέπει να αγωνιστούμε για να έχουμε παρουσία σε αυτήν τη γεωγραφική περιοχή. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να σταματήσουμε να παλεύουμε ή να χρονοτριβούμε. Γνωρίζετε ότι διαφορετικά δεν θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε. Γι ‘αυτό όλοι πρέπει να εργαστούμε σκληρά.

»Συνεχίζουμε με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, που βγήκαν από την αγκαλιά του ευγενούς τουρκικού έθνους, υπό το φως της λογικής και της επιστήμης, στο πλαίσιο του συντάγματος και των νόμων, τον αγώνα μας μέρα και νύχτα υπό το πρίσμα της εντολής του προέδρου μας ότι αν πεθάνω θα γίνω ήρωας, αν ζήσω θα είμαι τραυματίας πολέμου.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι στη διάθεση του έθνους και κανείς δεν πρέπει να έχει αμφιβολία για αυτό. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα, τα ενδιαφέροντα και τα συμφέροντα του έθνους μας, συμπεριλαμβανομένων και των κυπρίων αδελφών μας, χωρίς να επιτρέψουμε ούτε την παραμικρή παραβίαση».

Πηγή: sigmalive.com

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024