Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαράια Κάρεϊ : Αποκάλυψε σε ποιο μεγάλο της έρωτα ήταν αφιερωμένο το «My All»

Μαράια Κάρεϊ : Αποκάλυψε σε ποιο μεγάλο της έρωτα ήταν αφιερωμένο το «My All»

Η Μαράια Κάρεϊ αποκάλυψε ότι δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ήταν αφιερωμένα σε έναν μεγάλο της έρωτα

Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) παραδέχεται επιτέλους αυτό που όλοι οι θαυμαστές της υποπτεύονταν εδώ και δεκαετίες… δύο τραγούδια από το κλασικό άλμπουμ της του 1997 «Butterfly» αναφέρονται στο φλερτ της με τον Ντέρεκ Τζέτερ (Derek Jeter).

Ναι, η Κάρεϊ λέει ότι τόσο το «The Roof» όσο και το «My All» αφορούσαν τον θρύλο των Νιου Γιορκ Γιάνκις… με τον οποίο είχε σύντομη σχέση το 1997, αφού τον συνάντησε για πρώτη φορά σε ένα δείπνο.

Η Μαράια Κάρεϊ, όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Τόμι Μοτόλα (Tommy Mottola), αλλά ο γάμος τους βρίσκονταν σε κρίση… και σαφώς η ποπ σταρ είχε ενθουσιαστεί από την γνωριμία της με τον Τζέτερ.

Στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey», που θα κυκλοφορήσουν αργότερα αυτόν τον μήνα, η τραγουδίστρια λέει ότι το «The Roof» αφορούσε το πρώτο της φιλί με τον Τζέτερ, που δόθηκε στην ταράτσα του σπιτιού του.

Όσο για το «My All» αυτό είχε να κάνει με το πόσο διακινδύνευσε για να συναντήσει τον Τζέτερ στο Πουέρτο Ρίκο, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Μοτόλα.

Η Κάρεϊ χώρισε με τον Μοτόλα το 1998, αλλά και η σχέση της με τον Τζέτερ δεν προχώρησε. Στη συνέχεια η ποπ σταρ παντρεύτηκε τον Νικ Κάνον με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024