Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάμπαρντ : Θα βοηθήσει η εμπειρία του Τιάγκο Σίλβα

Λάμπαρντ : Θα βοηθήσει η εμπειρία του Τιάγκο Σίλβα

Εμφανώς ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ σε πρόσφατες δηλώσεις του για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι.

Έπειτα από οκτώ χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τιάγκο Σίλβα ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι και να βοηθήσει την ομάδα του Λονδίνου να φτάσει σε πολλές επιτυχίες.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ… υπόσχεται πολλά για την ερχόμενη σεζόν, αφού κινήθηκε πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι παίρνοντας παίκτες όπως οι Τίμο Βέρνερ και Χακίμ Ζίγιεκ. Ένας εκ των νέων αποκτημάτων των «Μπλε» είναι και ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός Τιάγκο Σίλβα, για τον οποίο μίλησε ο τεχνικός των Λονδρέζων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάμπαρντ: 

«Ο Τιάγκο Σίλβα θα φέρει μεγάλη εμπειρία. Παίζει ακόμα εξαιρετικά στο υψηλό επίπεδο, όπως είδαμε και στα τελευταία του παιχνίδια στο Champions League, οπότε περιμένω από αυτόν να μας δώσει αυτήν την εμπειρία, τις ηγετικές του ικανότητες και την ποιότητά του. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, επειδή έχουμε ένα νεανικό ρόστερ. Το είδαμε και πέρσι, ότι υπήρχαν παιχνίδια που ζητούσα περισσότερη φωνή και ηγετικά χαρακτηριστικά, κάτι που τα προσφέρει ο Τιάγκο Σίλβα. Είμαι σίγουρος για την ποιότητά του και ενθουσιασμένος που θα τον έχουμε μαζί μας».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024