Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανεξαρτητοποιήθηκε βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» για ...μία ώρα - Ζητά επανένταξη στο κόμμα!

Ανεξαρτητοποιήθηκε βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» για …μία ώρα – Ζητά επανένταξη στο κόμμα!

Κωμικές καταστάσεις εκτυλίσσονται από το πρωί στη βουλή καθώς η βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου θέλησε μέσα σε λίγη ώρα να ανακαλέσει την ανεξάρτατητοποίησής της.

Κωμικές καταστάσεις εκτυλίσσονται από το πρωί στη βουλή καθώς η βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου θέλησε μέσα σε λίγη ώρα να ανακαλέσει την ανεξάρτατητοποίησής της.

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται!

Συγκεκριμένα η κα Αλεξοπούλου λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας είχε ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή της καταθέτοντας τη σχετική επιστολή στο προεδρείο της Βουλής.

Λίγη ώρα μετά, περίπου στις 12:30 έγινε γνωστό ότι μαζί με τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να ακυρωθεί η διαδικασία.

Η κα Αλεξοπούλου ζήτησε από τον Κώστα Τασούλα να μη λάβει υπ’ όψιν την επιστολή ανεξαρτητοποίησης λέγοντάς του ότι θέλει να παραμείνει στην κοινοβουλευτική ομάδα της «Ελληνικής Λύσης»!

««Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται» απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε ότι «η επιστολή έχει ήδη πρωτοκολληθεί. Μπορείτε να κάνετε δήλωση επανένταξης» ήταν η απάντηση του κ. Τασούλα.

Είπα – ξείπα

Για το μπάχαλο που έχει προκύψει με την κοινοβουλευτική ομάδα της Ελληνικής Λύσης χάρη στα είπα-ξείπα της βουλευτίνας του Βόρειου Τομέα Αθηνών κας Αλεξοπούλου, η ίδια δεν έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Αλεξοπούλου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την αρχική της επιστολή με την οποία γνωστοποιούσε την ανεξαρτητοποίησή της.

Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να επανενταχθεί η κα Αλεξοπούλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Ελληνικής Λύσης» δεν αρκεί μόνο δική της δήλωση για την επανένταξή της αλλά κοινή δήλωση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κυριάκο Βελόπουλο ότι κάνει αποδεκτή την προσχώρησή της.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024