Το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ισπανικής αθλητικής εκπομπής El Chiringuito de Jugones.
Την περασμένη Τρίτη ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Η πρώτη του πρόθεση είναι η Μάντσεστερ Σίτι και τηλεφώνησε στον Πεπ Γκουαρντιόλα. Αυτή η κλήση έγινε.
Ο Λιονέλ Μέσι είπε στον Γκουαρντιόλα: «Θέλω να κερδίσω τις δύο επόμενες Χρυσές Μπάλες και μπορώ να το κάνω μόνο μαζί σου».
Ο Λιονέλ Μέσι ψηφίστηκε το Δεκέμβριο ως ο καλύτερος παίκτης για το 2019 , κατακτώντας την έκτη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του, μετά το 2009, 2010, 2011, 2012, 2015.
Έτσι, ο αργεντινός σούπερ σταρ ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει πέντε Χρυσές Μπάλες (2008, 2013, 2014, 2016, 2017).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.
Υποβιβάστηκε το Αιγάλεω μετά την ήττα του με 3-2 από τον Παναργειακό, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ του Β΄ ομίλου. Σώθηκαν Ελλάς Σύρου και Athens Kallithea μετά το μεταξύ τους 0-0.
Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ της 2ης αγωνιστικής των play-off. Με Βάργκα-Ζίνι βασικούς η ομάδα του Νίκολιτς, με Λόβρεν αυτή του Λουτσέσκου.