Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγωνιστικός χώρος – καρμανιόλα: Νέο βίντεο δείχνει την τραγική κατάσταση σε όλο ΟΑΚΑ

Αγωνιστικός χώρος – καρμανιόλα: Νέο βίντεο δείχνει την τραγική κατάσταση σε όλο ΟΑΚΑ

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, επιτίθεται στην ΕΠΟ για τον τραγικό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, ενόψει τελικού, ενώ βίντεο που συνοδεύει την ανάρτησή του, δείχνει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος

Το αποκαλυπτικό βίντεο που παρουσιάστηκε νωρίτερα, με τον κατεστραμένο αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, ήταν απλώς ένα μικρό δείγμα της πραγματικής διάστασης του προβλήματος. Με το νέο βίντεο που δημοσίευσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, να προκαλεί αποτροπιασμό. Διότι δείχνει το πραγματικό πρόβλημα. Το οποίο δεν αφορά μόνο μερικά σημεία του γηπέδου. Αλλά όλο τον αγωνιστικό χώρο.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο Ν. Γαβαλάς εξαπολύει επίθεση εναντίον της ΕΠΟ, επισημαίνοντας ότι άφησε το γήπεδο στην τύχη του όλο αυτό το διάστημα, δεν έκανε τον παραμικρό έλεγχο, ως όφειλε και ουσιαστικά ο τελικός θα διεξαχθεί σε ένα γήπεδο παρατημένο.

Αναλυτικά η Ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά

«Το ημερολόγιο έδειχνε 27 Ιουλίου, όταν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσιζε τη μετάθεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για την Κυριακή 30 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι παράγοντες της ΕΠΟ είχαν στη διάθεσή τους έναν ολόκληρο μήνα προκειμένου να δρομολογήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διεξαγωγή του. Αν εξαιρέσουμε βεβαίως, το γεγονός πως μετέτρεψαν τον τελικό σε αγώνα προετοιμασίας -για την ακρίβεια, καταστροφής της προετοιμασίας των ομάδων- αφού αγνόησαν τις συστάσεις των FIFA και UEFA για να τον ορίσουν πριν από τις 2 Αυγούστου, οπότε και ολοκληρωνόταν η σεζόν 2019-20.

Τι πέτυχαν στο διάστημα αυτό; Άφησαν στην τύχη του το γήπεδο. Ουδείς από την ΕΠΟ ενδιαφέρθηκε να δει έγκαιρα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος. Έτσι, φτάσαμε δύο ημέρες πριν από τον τελικό για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι πως το χορτάρι ουσιαστικά είναι παρατημένο!

Γεμάτος παγίδες και μπαλώματα, ο αγωνιστικός χώρος εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Και σίγουρα η εικόνα του δεν αρμόζει σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Ή μάλλον, ταιριάζει απόλυτα με όλα όσα θλιβερά έχουν γίνει από πλευράς ΕΠΟ με τη διοργάνωση του τελικού και την απαξίωση του θεσμού.

Ουσιαστικά, είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των αποτυχημένων επιλογών της Ομοσπονδίας που αποδεικνύουν πως το τελευταίο πράγμα για το οποίο ενδιαφέρονται οι παράγοντές της, είναι η αξιοποίηση του σημαντικότερου προϊόντος τους, σε ότι αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τα πλάνα από το βίντεο είναι πριν από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Ολυμπιακό Στάδιο».

Το ημερολόγιο έδειχνε 27 Ιουλίου, όταν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσιζε τη μετάθεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για την Κυριακή 30 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι παράγοντες της ΕΠΟ είχαν στη διάθεσή τους έναν ολόκληρο μήνα προκειμένου να δρομολογήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διεξαγωγή του. Αν εξαιρέσουμε βεβαίως, το γεγονός πως μετέτρεψαν τον τελικό σε αγώνα προετοιμασίας -για την ακρίβεια, καταστροφής της προετοιμασίας των ομάδων- αφού αγνόησαν τις συστάσεις των FIFA και UEFA για να τον ορίσουν πριν από τις 2 Αυγούστου, οπότε και ολοκληρωνόταν η σεζόν 2019-20.Τι πέτυχαν στο διάστημα αυτό; Άφησαν στην τύχη του το γήπεδο. Ουδείς από την ΕΠΟ ενδιαφέρθηκε να δει έγκαιρα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος. Έτσι, φτάσαμε δύο ημέρες πριν από τον τελικό για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι πως το χορτάρι ουσιαστικά είναι παρατημένο! Γεμάτος παγίδες και μπαλώματα, ο αγωνιστικός χώρος εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Και σίγουρα η εικόνα του δεν αρμόζει σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Ή μάλλον, ταιριάζει απόλυτα με όλα όσα θλιβερά έχουν γίνει από πλευράς ΕΠΟ με τη διοργάνωση του τελικού και την απαξίωση του θεσμού. Ουσιαστικά, είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των αποτυχημένων επιλογών της Ομοσπονδίας που αποδεικνύουν πως το τελευταίο πράγμα για το οποίο ενδιαφέρονται οι παράγοντές της, είναι η αξιοποίηση του σημαντικότερου προϊόντος τους, σε ότι αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις.Τα πλάνα από το βίντεο είναι πριν από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Ολυμπιακό Στάδιο. Olympiacos FC

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024