Κοροναϊός: Οκτώ κρούσματα σε σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης
Σε κεντρική αποθήκη αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη.
Θετικοί στον κοροναϊό βρέθηκαν οκτώ εργαζόμενοι σε κεντρική αποθήκη αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη.
Όλα ξεκίνησαν από την επιστροφή ενός νεαρού υπάλληλου από τις διακοπές του και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Έκανε το τεστ, βγήκε θετικό και η επιχείρηση αποφάσισε να κάνουν το τεστ όλοι οι εργαζόμενοι.
Έγιναν λοιπόν 154 τεστ εκ των οποίων βρέθηκαν συνολικά οκτώ θετικοί στον ιό.
Η αποθήκη έκλεισε, έγινε απολύμανση και η επιχείρηση αποφάσισε να κάνει διαγνωστικά τεστ αρκετά συχνά από εδώ και πέρα.
Εξάλλου, εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες των εργαζομένων από το διάστημα της καραντίνας μέχρι σήμερα, για τα κρούσματα κοροναϊού σε καταστήματα σούπερ μάρκετ και για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν καθημερινά, συνυπάρχοντας στον ίδιο χώρο εργασίας με αυτά.
- Live η κρίσιμη 8η αγωνιστική των play out της Super League
- Η Alter Ego Ventures επενδύει στην Alterlife
- Βέσελι: «Σταματάω με ευγνωμοσύνη και περηφάνια»
- Κρήτη: «Δεν θυμάται, μου είπε μόνο ότι την πάτησε αυτοκίνητο και τσακώθηκαν», λέει η μητέρα της 28χρονης που βρέθηκε αιμόφυρτη
- Τόμπσον: «Αυτό είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας μου»
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης – Ελεύθεροι οι 39 προσαχθέντες για τα επεισόδια στο ΑΠΘ
- Νέα Αριστερά: «Έπεα πτερόεντα» τα μεγαλόπνοα αρδευτικά έργα ΣΔΙΤ της κυβέρνησης – Απεντάσσονται με κρότο ανικανότητας
- Ποιος είναι ο Σταύρος Φλώρος που τραυματίστηκε σοβαρά στο Survivor
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442