Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανοίγουν την Τρίτη οι βρεφονηπιακοί - Προαιρετική η χρήση μάσκας για τα παιδιά

Ανοίγουν την Τρίτη οι βρεφονηπιακοί – Προαιρετική η χρήση μάσκας για τα παιδιά

Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για τους μικρούς μαθητές, υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας για όλους τους εργαζόμενους.

Με μέτρα προστασίας ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα μικρά παιδιά οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, που αναμένεται να ανοίξουν την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι γονείς είναι διχασμένοι – άλλοι λένε ότι θα προσπαθήσουν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους να φορούν τη μάσκα ενώ άλλοι το θεωρούν αδύνατο.

Με αγωνία και ερωτήματα θα αρχίσει η εκπαιδευτική χρόνια για χιλιάδες γονείς που τα παιδιά τους θα πάνε την 1η του Σεπτέμβρη στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Η Φένια Φενέκου ειναι δασκάλα και μητέρα δυο παιδιών. Ο τετράχρονος γιος της θα πάει σε βρεφονηπιακό σταθμό.

Την ίδια αγωνία έχει και η Χριστίνα Κατσένιου, ιδιωτική υπάλληλος και μητέρα δυο παιδιών. Η κόρη της, τριών ετών θα πάει φετος, με αυτες τις πρωτόγνωρες συνθήκες για πρώτη φορά στο σχολείο.

Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για τους μικρούς μαθητές, υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας για όλους τους εργαζόμενους.

Ο συνωστισμός των μικρών μαθητών στις σχολικές αίθουσες, μέχρι 25 στα νηπιακά τμήματα και 14 στα βρεφικά, αλλά και η εικόνα των εκπαιδευτικών με μάσκα, είναι δύο ακόμη ζητήματα που καίνε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Στον δήμο του Αγίου Δημητρίου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι έτοιμοι για να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές με όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας που προστάζει η πανδημία.

Και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς οι μικροί μαθητές θα προαυλίζονται κατά τμήματα, ενώ ειδική μέριμνα θα υπάρξει και για τη σίτιση .

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024