Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Kona 2021: Ανανέωση με ακόμα περισσότερες επιλογές

Hyundai Kona 2021: Ανανέωση με ακόμα περισσότερες επιλογές

To Kona προετοιμάζεται να υποδεχθεί την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία θα υιοθετήσει ένα πιο αιχμηρό και σπορ σχεδιαστικό προφίλ, θα αποκτήσει περισσότερες επιλογές σε κάθε επίπεδο καθώς και μια καθαρόαιμη Ν έκδοση.

H κορεατική φίρμα προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του μικρότερου SUV της η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της έως το τέλος της χρονιάς με την προοπτική να διατεθεί από το 2021.

Πλην των όσων σχεδιαστικών και τεχνολογικών αναβαθμίσεων προετοιμάζει η Hyundai, η σημαντικότερη ίσως είδηση, έγκειται στο γεγονός ότι η ανανεωμένη εκδοχή του Kona θα συμπεριλάβει στις τάξεις της, μια νέα σπορ έκδοση η οποία θα φέρει τα διακριτικά Ν.

Το “hot” Kona N θα μιμηθεί τις προδιαγραφές του i30 N προσφέροντας ισχύ έως και 275 ίππων στην έκδοση Performance από δίλιτρο κινητήρα σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων το οποίο θα μεταδίδει την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς με την συνδρομή ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Παράλληλα με την κορυφαία έκδοση, το ανανεωμένο Kona θα είναι επίσης διαθέσιμο και σε επίπεδο εξοπλισμού N Line στα πρότυπα των αντίστοιχων, σπορ ύφους εκδόσεων των πιο πρόσφατων νέων μοντέλων της Hyundai.

H κορεατική φίρμα έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο για Ν Line έκδοση του Kona η οποία δείχνει να αξιοποιεί ιδανικά τον πιο σπορ αισθητικό προσανατολισμό της ανανεωμένης εκδοχής του μοντέλου για την οποία η Hyundai έχει επίσης ήδη δώσει το πρώτο δείγμα γραφής υπό την μορφή teaser.

Πλην του δυναμικότερου σχεδιαστικού προφίλ, το Kona αναμένεται να υιοθετήσει επίσης ένα νέο σύστημα infotainment με μεγαλύτερη οθόνη αφής και νέες εφαρμογές καθώς και, προαιρετικά, ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων για πρώτη φορά.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, αν και δεδομένα θα υπάρξουν στοχευμένες βελτιώσεις στις ήδη γνωστές εκδόσεις αλλά και νέες προσθήκες με ήπια υβριδική τεχνολογία.

Φυσικά όλες οι ήδη γνωστές εκδόσεις εναλλακτικής τεχνολογίας του μικρού crossover της Hyundai θα εξακολουθήσουν να υφίστανται και εναρμονιστούν σταδιακά με τη διαδικασία ανανέωσης, αρχής γενομένης από τις υβριδικές και τις plug-in hybrid εκδοχές του μοντέλου και εν τέλει την ηλεκτρική.

Σε κάθε περίπτωση, επιστέγασμα της ανανέωσης του Kona θα αποτελέσει η hot έκδoση N η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της, σε δεύτερο χρόνο, εντός του 2021.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024