Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαν Μόρισον : Ανοιχτή επιστολή για τη διάσωση της live μουσικής

Βαν Μόρισον : Ανοιχτή επιστολή για τη διάσωση της live μουσικής

Ο Βαν Μόρισον επικρίνει την «ψευδο-επιστήμη» των συναυλιών με κοινωνική απόσταση

Ο Βαν Μόρισον κάλεσε τους συναδέλφους του μουσικούς να «σηκωθούν και να αγωνιστούν» κατά της «ψευδο-επιστήμης» των κοινωνικά αποστασιοποιημένων συναυλιών.

Ο διάσημος τραγουδιστής-τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός, αναμένεται να είναι το πρώτο όνομα σε μία σειρά ζωντανές συναυλίες στη The Virgin Money Unity Arena στο Newcastle Racecourse και στο Electric Ballroom στο Κάμντεν στην Αγγλία, τον Σεπτέμβριο με τήρηση των μέτρων κοινωνικής απόστασης λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

The past 6 months have been devastating for the live music industry, and for the people who work hard to put on the…

Δημοσιεύτηκε από Van Morrison (Official) στιςΔευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

Ωστόσο, σε μια ανάρτηση/ανοιχτή επιστολή προς τους θαυμαστές του, με τίτλο «Save Live Music» την οποία δημοσίευσε στον ιστότοπό του, ο 74χρονος Μόρισον επέκρινε την ιδέα.

Δημοσιεύτηκε από The Guardian στιςΤρίτη, 25 Αυγούστου 2020

Όπως γνωρίζετε, κάνουμε συναυλίες με κοινωνική απόσταση, έγραψε ο τραγουδιστής από τη Βόρεια Ιρλανδία. «Αυτό δεν είναι ένδειξη συμμόρφωσης ή αποδοχής της τρέχουσας κατάστασης, το κάνω για να αρχίσει και πάλι να δουλεύει το συγκρότημά μου και να ξεφύγω από τη μελαγχολία» προσέθεσε.

«Αυτή δεν είναι επίσης η απάντηση για να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να παίζουμε μπροστά σε κοινό με πλήρη χωρητικότητα» ανέφερε και κάλεσε τους συναδέλφους του τραγουδιστές, μουσικούς, στιχουργούς, παραγωγούς και άλλους στη μουσική βιομηχανία να παλέψουν μαζί του για να το επιτύχουν.

Ο Βαν Μόρισον όπως σημειώνει το ΑΠΕ κάλεσε επίσης τους μουσικούς και τους θαυμαστές να «πολεμήσουν την ψευδο-επιστήμη» των κοινωνικά αποστασιοποιημένων show.

«Ο Σερ Άντριου Λόιντ Γουέμπερ και εγώ φαίνεται να είμαστε οι μοναδικοί άνθρωποι στη μουσική βιομηχανία που προσπαθούμε να την επαναφέρουμε και να λειτουργήσει ξανά» αναφέρει προσθέτοντας ότι «δεν είναι οικονομικά βιώσιμο να κάνεις συναυλίες με κοινωνική απόσταση».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024